top of page

MONIPUOLINEN JA KOKEMUS URAKOTSIJAN

PALVELUT

Rakennusurakoitsija

Olemme monipuolinen ja kokenut rakennusurakoitsija. Tällä hetkellä meillä on noin 30-60 työntekijää, joilla on kokemusta suurista hankkeista, kuten ....

WhatsApp Image 2018-12-03 at 19.19.49.jp
rakennuksen
alihankinta

Tarjoamme myös alihankintaan perustuen seuraavia palveluita: Ompelu-, kaivu-korjaus, asbestin kaivutyöt, kaivinkoneet ja ylimääräiset työt ...

WhatsApp Image 2018-12-03 at 19.19.46.jp
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut

Väliaikaiset työntekijät ovat helppo ja turvallinen tapa vastata yrityksen henkilöstön tarpeisiin. Aikara on ammattimainen, motivoitunut ja luotettava kumppani, joka osallistuu saumattomasti ...

SERVICES

MEISTÄ

Aikara Building Supplies on Suomessa vuodesta 2018 alkaen rekisteröity rakennus- ja urakointiyhtiö.

 

 

Meillä on laaja kokemus seuraavista palveluista:

 

 

Henkilöstö-


Väliaikaiset työntekijät ovat helppo ja turvallinen tapa täyttää yhtiön henkilöstötarpeet. Tilapäisten työntekijöiden käyttö on viime vuosina lisääntynyt tasaisesti. Aikara voi tarjota ammattitaitoisen, motivoituneen ja luotettavan työvoiman, joka osallistuu saumattomasti asiakkaan prosesseihin.

 

Työntekijän palkkaaminen säästää yrityksen rahaa useissa työvaiheissa, kuten työpaikkailmoituksia, haastatteluja, työsopimuksia, palkkahallintoa ja tarvittavien laitteiden ostamista. Aikaralla on rutiineja näissä toiminnoissa, mikä varmistaa, että asiakas saa palvelun tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. .

 

 

Rekrytointipalvelut


Aikaran vahvin osaaminen on koko rekrytointiprosessi, joka on henkilökunnan kulmakivi. Tarjoamme tätä osaamista asiakkaillemme, jotka haluavat palkata työntekijöitä pysyvään tehtävään. Työntekijäsovellus vaatii resursseja ja aikaa. Joten tarjoamme apua ja etsimme potentiaalisia työntekijöitä, joista hän voi valita.

 

alihankinta


Alihankinta eroaa palkkaamisesta henkilöstöä siten, että työntekijät ovat valvonnassa ja aikara-tilaukset tehdään usein töissä tai projektiperusteisesti.

 

Alihankintaa käytetään pääasiassa asiakkaidemme, teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan alalla. Aikaralla on vahva kokemus alihankintaratkaisujen toimittamisesta suurille asiakkaille, ja hän on hallinnoinut alihankintaan liittyviä teknisiä ja oikeudellisia kysymyksiä.

 

Ulkoistaminen


Yritykset ulkoistaa yhä useammat toiminnot, jotka eivät liity ydinliiketoimintaan. Olemme käsitelleet menestyksekkäästi sekä vaativia asiakkaidemme rutiininomaista ulkoistamista

ABOUT

2018

Year Established

4

Projects Completed

3

Contractors Appointed

Soon

Awards Won

HANKKEET

PROJECTS

ASIAKKAAT

CLIENTS

OTTAA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse valitse alasvetovalikosta aihe ja kirjoita viestisi tekstilaatikkoon tai soittaa numeroon +358(0)466363664.

Postiosoite

Arinatie 20 C Vantaa

01520

Finland

asiakaspalvelu@aikara.fi

Tel: +358466363664

Työpaikat

Lähetä työhakemuksesi yhdessä C.V. osoitteeseen asiakaspalvelu@aikara.fi

Hanki tarjous: +358466363664

Success! Message received.

CONTACT
bottom of page